torstai 16. toukokuuta 2013

ulkona :DD

Eli gerbiilit pääsi ULOS!! niitten unelma ne sai juoksennella hiekka latikossa ja voikukkien seassa :) Erityisesti ne kaikki piti hiekkalaatikosta ja pikkymyy hakeutui aina samaan nurkkaan piiloon :) Ja toiseksi tänään tuutikki kaatoi dowen kumoon maahan ja kun me mun äitin kans katottiin niin tuutikki hoiti sen turkkia ja kun tuutikki lähti pois niin dowe jäi vielä pariks sekaks selälleen. Me äitin kans katottiin et se oli aivan yli söpö :) no eip muut et moi!

maanantai 6. toukokuuta 2013

Meidän Gerbiilit!! :)

No, kun nämä gerbiilit täyttävät heinäkuussa 2v niin aattelin pistää niistä tämän hetkeisiä kuvia. Ne on lihonu aika tavalla siitä kun me ostettiin ne. No, eikös meidän Gerbiileille ala grammoja kerääntymään?
No täs on ne kuvat!


                                                         eikö oo söötti <3

                                                          Älä ota musta kuvaa! :c



                                                           hieman venytys liikkeitä....




                                                     
                                                Eli täs no oli moi vaan!!

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Gerbiilien päivä!

Gerbiilien päivä koostuu nukkumisesta ja syömisestä. Aamulla kun lähen kouluun herättelen ne annan niille pureskeltavaa.Sitten kun tulen koulusta ne nukkuvat taas ja taas herätän ne ja annan niille ruokaa. Ja satunnaisesti päästän vapaaksi. Ja sitten otan niitä vuorotellen syliin ja vuorotellen kaikki alkavat kerjätä ruokaa niinkuin niitä ei olisi ruokittu viikkoon! Sitten ne kiipeilee mun pöydällä. Sitten on jo ilta ja niistä tulee aivan yli virkeitä kun päivällä ne oli niin uneliaita :) Sitten tulee taas aamu ja plaaplaaplaa....
               
                 Osaatko avata kumpi on pikkumyy? ;)